Hem

Matchfakta

Bergkvara AIF - Högsrums FF

Division 6 Kalmar/Öland, match 12
Hagaborg IP
8 augusti, 2017, kl. 19.00
Övrigt
Matchbladet (PDF)
Matchsponsorer
Barometern, ICA Nära Möre,
Silo design, Stufvenäs Gästgiveri

Inför Bergkvara AIF - Högsrums FF

Skriv ut

Imorgon tisdag (8/8) är det åter dags för match på Hagaborg för Baif. Högsrums FF står för motståndet och det är på dagen exakt två månader sedan a-lagets senaste hemmamatch. Däremellan har vi spelat två bortamatcher samt så klart haft ett långt sommaruppehåll. Högsrum ligger på åttonde plats i tabellen och avslutade vårsäsongen (liksom oss) med två raka segrar. Själva är vi med och slåss om i första hand andraplatsen i tabellen, vilken innebär kval. En spännande höst är att vänta. Avspark klockan 19.00. Vår tränare Mats Martinsson ger sin syn på matchen här:

Då är det dags för första matchen efter sommaruppehållet. Vi tar emot Högsrums FF hemma på Hagaborg.

När vi möttes i våras slutade matchen med en 2–1-seger till BAIF. Resultatmässigt en jämn match där vi till slut avgjorde i mitten av andra halvlek. Jag är säker på att gästerna kommer rejält taggade efter vårens förlustmatch.

Det ska bli skoj att komma igång igen och intressant att se hur bra förberedda vi är inför höstens rafflande kamper. Viktigt att vi alla är ordentligt med från start när domaren blåser igång denna match.

Vi syns på Hagaborg!

Fotbollshälsningar Mats Martinsson, tränare Bergkvara AIF

Samling på Hagaborg klockan 17.45.

Truppen:
Peter Videgren (#1), Johan Blomqvist (#5), Robert Karlsson (#6), Filimon Asmerom (#7), Linus Gunnarsson Petersson (#8), William Olsson (#9), Hannes Löfquist (#10), Tim Johansson (#11), Måns Nilsson (#13), Willy Nilsson (#14), Markus Lemon (#17), Anton Niklasson (#19), Viktor Martinsson (#20), Erik Appelkvist (#24), Hampus Brolin (#25), samt Adam Johansson (#99).

Tillbaka