Hem

Matchfakta

Bergkvara AIF - Hulterstads AIK

Division 6 Kalmar/Öland, match 1
Hagaborg IP
25 april, 2017, kl. 19.00
Övrigt
Matchbladet (PDF)
Matchsponsorer
Handelsbanken, Ica Nära Möre,
Lindbergs Bygg & Färg,
Guldbolaget, AFAB

Inför Bergkvara AIF - Hulterstads AIK

Skriv ut

På tisdag (25/4) inleds seriespelet för Baifs del. Hemmamatch mot Hulterstads AIK är vad som gäller i seriepremiären som vi alla har gått och sett fram emot i flera veckor. Försäsongen har givit oss fyra vinster och tre förluster, varav segrar i de två sista. Något som gör att vi känner oss starka och väl förberedda inför tisdagens premiär. Avspark klockan 19.00, väl mött då! Vår nye tränare Mats Martinsson ger sin syn på matchen här:

Äntligen är det dags för seriepremiär hemma på Hagaborg.

Under hela vintern och våren har det varit bra uppslutning och bra fart på våra träningar, jag tror de flesta håller med mig när jag säger att det är detta vi har kämpat för och längtat efter, nämligen seriespel. Under försäsongens träningsmatcher har vi testat en hel del, bland annat har vi ställt upp med olika formationer och många spelare har fått speltid. Resultaten har varit skiftande, ibland riktigt bra och ibland mindre bra, detta har hjälpt oss i vårt fortsatta arbete att utvecklas tillsammans.

Tillbaka till seriepremiären, där möter vi Hulterstads AIK hemma på Hagaborg. Om motståndet vet jag inte särskilt mycket idag, men historiskt har de alltid varit svåra att möta och matcherna har oftast varit jämna och tuffa.

Alla spelare på planen måste ha rätt inställning, ordentlig vilja, kämpa för varandra under hela matchen och kanske det viktigaste - GLÄDJEN, då är vi svårslagna.

Fotbollshälsningar Mats Martinsson, tränare Bergkvara AIF

Samling på Hagaborg klockan 17.45.

Truppen:
Pontus Birgersson (#1), Mikael Björngren (#3), Kim Johansson (#4), Johan Blomqvist (#5), Robert Karlsson (#6), Filimon Asmerom (#7), Linus Gunnarsson Petersson (#8), William Olsson (#9), Hannes Löfquist (#10), Tim Johansson (#11), Willy Nilsson (#14), Markus Lemon (#17), Viktor Martinsson (#20), Erik Appelkvist (#24) samt Hampus Brolin (#25).

Tillbaka