Hem

Matchfakta

Bergkvara AIF - Kalmar City BK

Division 6 Kalmar/Öland, match 15
Hagaborg IP
21 augusti, 2017, kl. 18.30
Övrigt
Matchbladet (PDF)
Matchsponsorer
Satser AB, Stufvenäs Gästgifveri,
Webbochform.se, Barometern, Smycka Växjö

Inför Bergkvara AIF - Kalmar City BK

Skriv ut

Redan imorgon måndag (21/8) är det ny hemmamatch för Baif, denna gång mot Kalmar City BK. Kalmar inledde säsongen med seger i premiären, men därefter har det gått mindre bra (tolv raka förluster) och laget ligger för tillfället sist i tabellen. Själva har vi varit upp och ner i våra prestationer, senast upp. Och nu behöver vi fortsätta på samma spår för att kunna spela till oss tre välbehövliga poäng i slutspurten av serien. Avspark klockan 18.30. Vår tränare Mats Martinsson ger sin syn på matchen här:

Nu är det tätt mellan matcherna, efter torsdagens hemmamatch mot S:t Sigfrid så är det redan på måndag dags att ta emot Kalmar City BK på hemmaplan. Kalmar City BK är en ung förening som startades 2016 och i år är det deras första säsong som de har ett representationslag med i seriesystemet.

Vårens match slutade med en 4–1 (1–0) seger till oss, där vi kunde dra ifrån och avgöra matchen i början av andra halvleken. Vi kommer till denna match med ett bra självförtroende efter förra matchens sköna seger. Kommer vi att bjuda publiken på samma dramatik och nerv som i förra hemmamatchen då vi avgjorde matchen endast fem minuter innan slutsignalen?

Fotbollshälsningar Mats Martinsson, tränare Bergkvara AIF

Samling på Hagaborg klockan 17.30.

Truppen:
Peter Videgren (#1), Mikael Björngren (#3), Kim Johansson (#4), Robert Karlsson (#6), Filimon Asmerom (#7), Hannes Löfquist (#10), Tim Johansson (#11), Willy Nilsson (#14), Markus Lemon (#17), Anton Niklasson (#19), Viktor Martinsson (#20), Erik Appelkvist (#24), Hampus Brolin (#25), Olliver Sjöstrand (#30), samt Adam Johansson (#99).

Tillbaka