Hem

Matchfakta

Bergkvara AIF - Högsrums FF

Division 6 Kalmar/Öland, match 3
Hagaborg IP
8 maj, 2018, kl. 19.00
Övrigt
Matchbladet (PDF)
Matchsponsorer
ICA Nära Möre, Barometern,
Trelleborg Rubore, Liljas Bil

Inför Bergkvara AIF - Högsrums FF

Skriv ut

Efter två matcher väntar vi fortfarande på första segern. Vi hoppas att den kan komma imorgon då vi tar oss an Högsrums FF på hemmaplan. Avspark klockan 19.00. Välkomna! Vår tränare Mats Martinsson ger sin syn på matchen här:

Då var det dags för andra hemmamatchen för säsongen. Denna gång tar vi emot Högsrum på Hagaborg. För oss är det viktigt att stå upp, hålla fokus och vara förberedda på en tuff kamp mot ett lag som har haft det jobbigt i de inledande matcherna.

Efter en bra försvarsmässigt genomförd match senast, som gav oss en poäng på bortaplan, måste vi nu lägga i nästa växel i vårt anfallsspel. Vi måste fortsätta att arbeta med att vara kompakta i vårt försvarsspel och på ett kontrollerat sätt fylla på med mer anfallsspel. Nu ser vi fram emot en härlig fotbollskväll.

Vi syns på Hagaborg!

Fotbollshälsningar Mats Martinsson, tränare Bergkvara AIF

Truppen:
Pontus Birgersson (#1), Axel Olsson (#2), Kim Johansson (#4), Johan Blomqvist (#5), Robert Karlsson (#6), Filimon Asmerom (#7), Linus Gunnarsson Petersson (#8), Hannes Löfquist (#10), Tim Johansson (#11), Mohammad Hosseini (#12), Måns Nilsson (#13), Willy Nilsson (#14), Nils Löfquist (#15), Hampus Brolin (#25), Peter Videgren (#27) samt Adam Johansson (#99).

Tillbaka