Hem

Matchfakta

Bergkvara AIF - Hulterstads AIK

Division 6 Kalmar/Öland, match 17
Hagaborg IP
30 september, 2018, kl. 14.00
Övrigt
Matchbladet (PDF)
Matchsponsorer
Lindbergs Bygg & Färg, Webbochform.se, Combit Data, Östra Småland, Trelleborg Robure

Inför Bergkvara AIF - Hulterstads AIK

Skriv ut

Dags för match igen efter två veckors uppehåll. Det är säsongens näst sista match och den sista hemmamatchen som ska spelas imorgon söndag (30/9). Såvida det inte blir kval, men för det krävs maximala sex poäng på de avslutande två matcherna samtidigt som SAIK besegrar Mörbylånga GoIF imorgon. Hur som helst är det tabellsexan Hulterstads AIK som kommer på besök denna gång, och de ligger två poäng bakom oss i tabellen. Det är bara vinst som räknas nu så förutsättningarna kan knappast bli enklare. Nu kör vi! Avspark klockan 14.00. Vår tränare Mats Martinsson ger sin syn på matchen här:

Då var det dags för säsongens sista hemmamatch. Vi välkomnar Hulterstads AIK till Hagaborg denna eftermiddag. När vi möttes i våras lyckades vi, efter en jämn och tuff match, till slut vinna med 2–0.

I den senaste matchen åkte vi på en rejäl smäll på bortaplan. Rockneby visade sig vara effektivast och vann helt rättvist. Nu gäller det för oss att hitta tillbaka till det självförtroende och fina spel som vi har haft under hela hösten. Vi ser fram emot en jämn och välspelad match nu på söndag.

Vi syns på Hagaborg!

Fotbollshälsningar Mats Martinsson, tränare Bergkvara AIF

Truppen:
Peter Videgren (#1), Kim Johansson (#4), Robert Karlsson (#6), William Olsson (#9), Hannes Löfquist (#10), Tim Johansson (#11), Omar Ebrahim (#12), Måns Nilsson (#13), Willy Nilsson (#14), Nils Löfquist (#15), Anton Neuberg (#19), Viktor Martinsson (#20), Victor Bertilsson (#23), Johan Johansson (#24), Hampus Brolin (#25) samt Olliver Sjöstrand (#30).

Tillbaka