Hem

Matchfakta

Bergkvara AIF - Ljungbyholms GoIF

Division 6 Kalmar/Öland, match 1
Hagaborg IP
22 april, 2018, kl. 14.00
Övrigt
Matchbladet (PDF)
Matchsponsorer
Handelsbanken Torsås
Guldbolaget
Trelleborg Rubore
Lindbergs Bygg & Färg

Inför Bergkvara AIF - Ljungbyholms GoIF

Skriv ut

Imorgon söndag (22/4) sparkar säsongen igång på riktigt då det är dags för seriepremiär på Hagaborg mot Ljungbyholms GoIF. Förutsättningarna ser bra ut på förhand med en relativt fin a-plan och en väderprognos som visar på +13 grader och inte mycket vind. Nu ska vi göra allt vi kan för att få bästa tänkbara start på säsong 2018. Avspark klockan 14.00. Välkomna! Vår tränare Mats Martinsson ger sin syn på matchen här:

Äntligen är vi framme vid säsongens första seriematch, och eftersom vår första spelomgång blev inställd får vi börja hemma på Hagaborg. Denna söndag tar vi emot Ljungbyholms GoIF. Ett lag som redan har spelat en match, då de förra helgen tog emot Rockneby och segrade med 3–2. Det är alltid spännande inför varje säsong att se hur vi står oss jämfört med de andra lagen och jag hoppas och tror att denna match ger oss glädjande besked.

Under försäsongen har vintern varit lång och det har varit en utmaning att få till träning och träningsmatcher. Kanske var det bra att säsongspremiären gav oss en extra vecka att förbereda oss på. Nu ser vi fram emot en fantastisk fotbollssöndag!

Vi syns på Hagaborg!

Fotbollshälsningar Mats Martinsson, tränare Bergkvara AIF

Truppen:
Pontus Birgersson (#1), Axel Olsson (#2), Johan Blomqvist (#5), Robert Karlsson (#6), Filimon Asmerom (#7), Hannes Löfquist (#10), Tim Johansson (#11), Mohammad Hosseini (#12), Måns Nilsson (#13), Willy Nilsson (#14), Nils Löfquist (#15), Anton Neuberg (#19), Viktor Martinsson (#20), Pierre Olsson (#23), Hampus Brolin (#25) samt Olliver Sjöstrandt (#30).

Tillbaka