Hem

Matchfakta

Bergkvara AIF - Mörbylånga GoIF

Division 6 Kalmar/Öland, match 12
Hagaborg IP
14 augusti, 2018, kl. 18.45
Övrigt
Matchbladet (PDF)
Matchsponsorer
Trelleborg Rubore, Östra Småland,
Silo design, Smycka Växjö, Webbochform.se

Inför Bergkvara AIF - Mörbylånga GoIF

Skriv ut

Storstryk mot serieledarna senast, men hur konstigt det än låter så gjorde vi som helhet ingen dålig match. Vi måste bara minimera våra misstag på egen planhalva. Imorgon tisdag (14/8) är det dags för höstsäsongens första hemmamatch då serietvåan Mörbylånga GoIF kommer på besök. De kommer att ställas mot ett hungrigt och taggat Baif som vill visa att förra matchen bara var en engångsföreteelse. Avspark klockan 18.45 (OBS! tiden). Vår tränare Mats Martinsson ger sin syn på matchen här:

Vi hälsar Mörbylånga välkomna till Hagaborg nu när vi går in i andra halvan av säsongen. Mörbylånga har gjort det riktigt bra så här långt och ligger just nu på en andraplats i tabellen. När vi möttes i våras stod hemmalaget för det mesta av spelet, efter ett bra försvarsspel från vår sida slutade matchen oavgjort (1–1).

Vi möter ett lag som är spelskickligt och med bra självförtroende. Det gäller att vi är med från början och att alla spelare går in med rätt inställning, ger allt och jobbar tillsammans där ute på planen. Nu ser vi fram emot en jämn och bra match denna tisdagskväll.

Vi syns på Hagaborg!

Fotbollshälsningar Mats Martinsson, tränare Bergkvara AIF

Truppen:
Peter Videgren (#1), Kim Johansson (#4), Johan Blomqvist (#5), Robert Karlsson (#6), Filimon Asmerom (#7), Linus Gunnarsson Petersson (#8), William Olsson (#9), Hannes Löfquist (#10), Tim Johansson (#11), Måns Nilsson (#13), Willy Nilsson (#14), Omar Ebrahim (#18), Viktor Martinsson (#20), Hampus Brolin (#25), Olliver Sjöstrand (#30) samt Adam Johansson (#99).

Tillbaka