Hem

Matchfakta

Bergkvara AIF - Persnäs AIF

Division 6 Kalmar/Öland, match 15
Hagaborg IP
9 september, 2018, kl. 14.00
Övrigt
Matchbladet (PDF)
Matchsponsorer
Combit Data, Smycka Växjö,
Trelleborg Robure, Silo design

Inför Bergkvara AIF - Persnäs AIF

Skriv ut

Efter två matchlediga veckor är det imorgon söndag (9/9) åter dags för Baif att snöra på sig skorna för match nummer 15 i division sex Kalmar/Öland. Vi tar emot Persnäs AIF hemma på Hagaborg och frågan är om vi har lyckats behålla den fina känslan vi hade efter vår senaste match mot SAIK. Persnäs ligger åtta i tabellen, tolv poäng efter oss. För övrigt vill vi passa på att hälsa Johan Johansson välkommen till Baif, han kommer här att göra sin debut. Avspark klockan 14.00. Vår tränare Mats Martinsson ger sin syn på matchen här:

Spänningen fortsätter i höst!

Vi är redan framme vid näst sista hemmamatchen för säsongen. Denna söndagseftermiddag tar vi emot Persnäs AIF som vann vårens möte med 1–0. I den matchen stod vi för mycket av spelet och hade ganska många chanser, men hemmalaget kunde med både tur och skicklighet se till av vi fick åka hem utan några poäng. Så självklart är vi riktigt taggade och sugna på att ta revansch.

Så här långt har vi visat bra form i höst och vi hoppas att det håller i sig de återstående fyra matcherna. Det gäller att fortsätta kämpa tillsammans som ett lag och visa motståndarna och publiken att vi kan spela fin fotboll. Nu ser vi fram emot en tät och tuff drabbning denna eftermiddag.

Vi syns på Hagaborg!

Fotbollshälsningar Mats Martinsson, tränare Bergkvara AIF

Truppen:
Peter Videgren (#1), Axel Olsson (#2), Kim Johansson (#4), Johan Blomqvist (#5), Robert Karlsson (#6), Filimon Asmerom (#7), Linus Gunnarsson Petersson (#8), Hannes Löfquist (#10), Tim Johansson (#11), Måns Nilsson (#13), Willy Nilsson (#14), Nils Löfquist (#15), Johan Johansson (#24), Hampus Brolin (#25), Olliver Sjöstrand (#30) samt Adam Johansson (#99).

Tillbaka