Hem

Matchfakta

Bergkvara AIF - Söderåkra AIK

Division 6 Kalmar/Öland, match 14
Hagaborg IP
23 augusti, 2018, kl. 18.30
Övrigt
Matchbladet (PDF)
Matchsponsorer
Barometern, Handelsbanken Torsås,
Guldbolaget, Trelleborg Robure, Liljas Bil

Inför Bergkvara AIF - Söderåkra AIK

Skriv ut

Äntligen ett derby på Hagaborg imorgon torsdag (23/8) när Söderåkra AIK kommer på besök. Det sker inte allt för ofta nuförtiden att det är kommunderby, så det gäller att passa på att njuta av dramatiken och underhållningen när den väl bjuds. Det känns som att vi efter en trevande första halva av serien nu börjat hitta formen. Hoppas att det håller i sig under hösten då vi i allra högsta grad har häng på en topp 3-plats. Avspark klockan 18.30 (OBS! tiden). Vår tränare Mats Martinsson ger sin syn på matchen här:

Då var det dags för ett riktigt lokalderby hemma på Hagaborg! Vi hälsar Söderåkra AIK välkomna. Eftersom vi vann vårens match på Ekvallen med 0–3, är jag säker på att de kommer riktigt laddade för att ta revansch. Söderåkra kommer med ett bra självförtroende efter förra omgångens oavgjorda resultat mot Rockneby hemma (4–4).

Derby är alltid lite extra då vi känner varandra ganska väl. Vi kommer till denna match med två segrar i bagaget, och givetvis hoppas vi att formen och flytet fortsätter. Nu är det viktigt att vara med från början, visa tålamod samt spela vårt spel, då blir vi svårslagna denna kväll.

Det är upplagt för en spännande kväll...

Vi syns på Hagaborg!

Fotbollshälsningar Mats Martinsson, tränare Bergkvara AIF

Truppen:
Peter Videgren (#1), Kim Johansson (#4), Johan Blomqvist (#5), Robert Karlsson (#6), Filimon Asmerom (#7), Linus Gunnarsson Petersson (#8), William Olsson (#9), Hannes Löfquist (#10), Tim Johansson (#11), Måns Nilsson (#13), Willy Nilsson (#14), Nils Löfquist (#15), Viktor Martinsson (#20), Hampus Brolin (#25), Olliver Sjöstrand (#30) samt Adam Johansson (#99).

Tillbaka