Hem

Matchfakta

Bergkvara AIF - S:t Sigfrids IF

Division 6 Kalmar/Öland, match 10
Hagaborg IP
30 juni, 2018, kl. 13.00
Övrigt
Matchbladet (PDF)
Matchsponsorer
Handelsbanken Torsås, ICA Nära Möre, Guldbolaget, Trelleborg Rubore, Barometern

Inför Bergkvara AIF - S:t Sigfrids IF

Skriv ut

Baif är ute efter revansch imorgon lördag (30/6) då vi möter serietvåan S:t Sigfrids IF på Hagaborg. Revansch dels för vår förlust i tisdags men även revansch för förlusten tidigare i juni mot just S:t Sigfrid. Och ska man tro på trenden med varannan seger och varannan förlust så är det seger som väntar imorgon. Låt oss hoppas på det och att vi får en skön känsla inför sommaruppehållet som väntar härefter. Avspark klockan 13.00. Vår tränare Mats Martinsson ger sin syn på matchen här:

I sista matchen innan sommaruppehållet möter vi S:t Sigfrids IF hemma på Hagaborg. Ett S:t Sigfrid som har börjat säsongen på ett imponerande sätt, och ligger på en andraplats med sju segrar och endast två förluster.

För oss gäller det att försöka ta revansch från förra mötet, där S:t Sigfrid på deras hemmaplan var det klart bättre laget. Så här långt i serien har vi varit väldigt ojämna, ibland riktigt bra matcher men vi har haft svårt att prestera i alla matcher. Ser fram emot en tuff och händelserik match och vi skall göra allt vi kan för att stå som segrare när domaren blåser av matchen denna lördagseftermiddag.

Vi syns på Hagaborg!

Fotbollshälsningar Mats Martinsson, tränare Bergkvara AIF

Truppen:
Peter Videgren (#1), Axel Olsson (#2), Kim Johansson (#4), Robert Karlsson (#6), Filimon Asmerom (#7), Linus Gunnarsson Petersson (#8), Hannes Löfquist (#10), Tim Johansson (#11), Mohammad Hosseini (#12), Måns Nilsson (#13), Willy Nilsson (#14), Viktor Martinsson (#20), Anton Niklasson (#24), Hampus Brolin (#25), Olliver Sjöstrand (#30) samt Adam Johansson (#99).

Tillbaka