Hem

Matchfakta

Utveckling B Torsås, match 5
Hagaborg, 21 maj 2017
Publik: -

BAIF B - Gullabo/G B 3–1 (0–1)
Mål:
0-1 (min 32)
Oscar Bondesson

1-1 (min 54)
Axel Olsson

2-1 (min 82)
Hannes Löfquist (Andreas Idensjö)

3-1 (min 84)
Filimon Asmerom (Andreas Idensjö)

Varning:
-

Utvisning:
-

BAIF B – Gullabo/Gullaboås B 3–1 (0–1)

Skriv ut


Gabriel Andersson
Axel Olsson
Andreas Idensjö
Peter Videgren
Nils Löfquist
Måns Nilsson
Linus Gunnarsson-P
Willy Nilsson
Henric Arvidsson
Kaleab Mehari
Carlos Perez-Segovia
Avbytare: Jonathan Axelsson, Hassan Chahrour, Hannes Löfquist, Filimon Asmerom,
Robin Nicklasson

Matchsammanfattning

B-laget derbysegrade mot Gullabo/Gullaboås 3-1 (0-1)
G/G började matchen bäst och tryckte tillbaka oss med snabba kontringar längs med kanterna, dock utan att komma till klara chanser. Vi försvarade oss väl. Båda ytterbackarna, Axel och Nils, höll sina motståndare utanför sig och det som kom förbi klarades ut av mittbackarna Andreas och Peter. Det som var vårt problem idag var att vi inte fick igång något anfallsspel. Vi hade för lite rörelse utan boll och när vi väl fick upp bollen på motståndarnas planhalva kom vi i enmansanfall mot en samlad backlinje.

G/G gjorde ett lite slumpartat mål när en av deras spelare drev in från sidan och passade in framför mål, där en Gullabospelare fick en snedträff som gick in. Lite senare räddade Andreas "på mållinjen", så det var helt rättvist att de ledde efter första halvlek. I andra halvlek var matchbilden mer jämn, vilket också visade sig i målprotokollet när Axel plockade upp en dålig undanrensning utanför G/G:s straffområde, förflyttade bollen lite i sidled och fick drömträff. Via en G/G-spelare satt bollen otagbart i målet.

Efter 1–1-målet böljade matchen fram och tillbaka, men mot slutet blev det lite gnälligt och lite fult och G/G fick två utvisningar, vilket snabbt straffade sig med både ledningsmål av Hannes och utökad ledning av Filimon.

Sammanfattningsvis en mycket skön seger i soligt sommarväder, en väldigt bra seniordebut av Jonathan Axelsson, och serieledning över ytterligare en omgång i en haltande tabell.

Tillbaka