Hem

Matchfakta

Utveckling B Torsås, match 15
Bokvallen, 9 september 2017
Publik: -

Kalmar City/Halltorp - BAIF B 3-3 (1-0)
Mål:
1-0 (min 18)
Murteza Qasemi

2-0 (min 55)
Ismael Nasari

2-1 (min 66)
Pontus Birgersson

2-2 (min 76)
Willy Nilsson (Omar Ebrahim)

3-2 (min 78)
Masoud Yari

3-3 (min 89)
Hannes Löfquist (Andreas Idensjö)

Varning:
Pontus Birgersson
Hannes Löfquist

Utvisning:
-

Kalmar City/Halltorp - BAIF B 3-3 (1-0)

Skriv ut


Gabriel Andersson
Axel Olsson
Pontus Birgersson
Andreas Idensjö
Kaleab Mehari
Willy Nilsson
Linus Gunnarsson P
Hannes Löfquist
Filimon Asmerom
Carlos Perez-Segovia
Henric Arvidsson
Avbytare: Robert Karlsson, Johan Ceedigh, Malte Johansson, Omar Ebrahim

Matchsammanfattning

Regn och rusk och mycket kamp när Baif spelade oavgjort mot Kalmar City/Halltorp, 3–3 (1–0)
Det var svårspelade förhållanden när Baif mötte Kalmar City/Halltorp på gamla Bokvallen i Halltorp under lördagen. Det var regn, blåst och mycket tungsprungen plan efter att det regnat ihållande i stort sett hela veckan. I höstvädret började Kalmar City/Halltorp bäst och kunde efter 20 minuter ta ledningen efter nick. Därefter började vi förstå att det var match och spelet förlades i huvudsak på motståndarnas planhalva.

1–0 underläge i halvtid, och i andra halvlek utökade motståndarna ledningen till 2–0, innan Pontus grävde fram bollen i straffområdet och såg till att reduceringen kom. Det var trångt, trångt i Kalmar City/Halltorps straffområde och inte lätt att komma till klara målchanser. Men i den 66 minuten höll Willy ifrån sig sina motståndare, när Omar spelade in bollen från vänsterkanten, och på striker-manér tryckte han in bollen i mål.

Strax därpå stack Kalmar City/Halltorp upp i ett anfall och tog ledningen igen. Kamp, kamp, kamp, och i matchens slutskede fick vi en frispark på mittplan. Andreas slog en fin frispark som Hannes i närkamp med tre spelare kom högst på, och nickade otagbart i mål. Slutresultatet skrevs således till 3–3 efter att vi hämtat upp två underlägen.

På söndagen spelades övriga matcher i serien och med vinst för Påryd/Tvärskog mot Gullabo/Gullaboås så skulle vår andraplats vara klar. Påryd/Tvärskog vann med klara 4–0, så med en match kvar att spela för Baif så är därmed toppen av Utv B Torsås fastställd.

Påryd/Tvärskog blir klara ettor och på andra plats kommer Bergkvara AIF efter en mycket stark säsong. Det har på 15 matcher blivit tio segrar, två oavgjorda och tre förluster. Sammanlagt 32 poäng och hela 47 gjorda mål. Förhoppningsvis kan det bli ytterligare en seger när vi möter Nybro IF i den avslutande matchen på Hagaborg den 25 september.

Tillbaka