Hem

Matchfakta

Utveckling B Torsås, match 6
Loverslunden, 28 maj 2017
Publik: -

Möre BK B - Bergkvara AIF B 0-2 (0-0)
Mål:
0-1 (min 85)
Henric Arvidsson (Filimon Asmerom)

0-2 (min 87)
Carlos Perez-Segovia (Filimon Asmerom)

Varning:
Hannes Löfquist

Utvisning:
-

Möre BK B - Bergkvara AIF B 0-2 (0-0)

Skriv ut


Gabriel Andersson
Axel Olsson
Andreas Idensjö
Anton Niklasson
Nils Löfquist
Carlos Perez-Segovia
Willy Nilsson
Hannes Löfquist
Linus Gunnarsson-P
Kaleab Mehari
Henric Arvidsson
Avbytare: Johan Ceedigh, Pontus Birgersson, Malte Johansson, Filimon Asmerom

Matchsammanfattning

Malte debuterade när Baif B vann mot Möre BK 0–2 (0–0)
Idag var det dags för tredje generationens Johansson att debutera i Bergkvara AIF:s seniorlag. Vajnes barnbarn och Kents systerson, Malte Johansson hoppade in de sista avgörande tio minuterna av matchen. Men först spelades 80 minuter av bra fotboll, där vår stabila defensiv återigen frustrerade motståndarna. Möre BK försökte på kanterna, de försökte i mitten, på sina många hörnor, men de kom inte till någon riktigt het målchans på hela matchen.

Ute på planen var det jämnt i första halvlek med lite övertag för Möre, även om det var vi som hade de hetaste chanserna. Willy kom runt och fri från högerkanten och lossade ett riktigt bra skott som målvakten gjorde en fin räddning på. Även Henke och Linus hade chanser och vi gick till pausvila med en bra känsla och övertag i målchanser.

Ju längre andra halvlek gick desto mer av matchen ägde vi. Baif kom i våg efter våg mot Möres isolerade backlinje och det var egentligen bara vår egen oförmåga som hindrade oss från att göra fler mål. I 80:e minuten hoppade så Malte in i matchen som vänsterback, men hamnade långt upp i planen där vi pressade på. Bollen kom till Malte, som passade vidare till Filimon, som hittade en friställd Henke Arvidsson, som gjorde 1–0. Bara några minuter senare var vi i en liknande situation, där Filimon vände och vred med bollen och till slut hittade luckan som friställde Carlos som satte bollen i nät. Game over och vi vann återigen på att vi gjorde två mål i matchens slutskede.

Bra match av samtliga i den bästa matchen vi spelat hittills i den här serien.

Tillbaka