Hem

Matchfakta

Utveckling B Torsås, match 8
Städ & Fönsterservicevallen, 18 juni 2017
Publik: -

S:t Sigfrids IF B - BAIF B 2-6 (1-3)
Mål:
0-1 (min 5)
Hannes Löfquist (Willy Nilsson)

1-1 (min 14)
Jesper Wallin

1-2 (min 37)
Henric Arvidsson (Adam Johansson)

1-3 (min 39)
Erik Appelkvist (Adam Johansson)

1-4 (min 60)
Willy Nilsson (Kaleab Mehari)

2-4 (min 67)
Jesper Wallin

2-5 (min 72)
Adam Johansson

2-6 (min 80)
Willy Nilsson (Carlos Perez-Segovia)

Varning:
-

Utvisning:
-

S:t Sigfrids IF B - BAIF B 2-6 (1-3)

Skriv ut


Mattis Andersson
Axel Olsson
Johan Ceedigh
Anton Niklasson
Nils Löfquist
Måns Nilsson
Linus Gunnarsson-P
Willy Nilsson
Hannes Löfquist
Erik Appelkvist
Carlos Perez-Segovia
Avbytare: Andreas Idensjö, Adam Johansson, Malte Johansson, Kaleab Mehari,
Henric Arvidsson

Matchsammanfattning

Tennissiffror på Städ- & fönsterservicevallen 2–6 (1–3)
Fotbollsplanen i Gårdsryd var lika liten och trång som när vi försmädligt förlorade där för drygt en månad sedan, men idag var det inget snack. Trots att deras anfalls-ess nr 11 Jesper Wallin gör sina obligatoriska två mål, så var det mestadels lugnt framför dagens målvakt Mattis Andersson. Förutom några fina ingripanden i matchen hade han en ganska lugn resa. När St Sigfrid pressade på vände vi spelet och gjorde fler mål. Det måste känts lite hopplöst att möta Baif idag.

Genom hela matchen hade vi mängder av chanser och vi kunde gjort betydligt fler mål. Målgörandet började redan i femte minuten när Hannes uppoffrande slängde sig och petade in ett lite för löst avslut från Willy, som annars målvakten lätt plockat upp i skopan. Willy blev ändå målkungen i matchen med två mål från favoritpositionen när han kommer in i straffområdet från höger. Båda målen kom till efter fint passningsspel längs med kanten, där särskilt Carlos klack-assist kan nämnas.

Carlos höll förresten stor show när han dribblade sig igenom motståndarnas backlinje och sånär höll på att göra mål, och likadant var det när Måns dribblade förbi både en och två backar längs med kortlinjen men avslutet tog i stolpen. Linus kom in snyggt i straffområdet och i öppet läge försökte han placera bollen i bortre krysset. Men det blev bara nära. Så höll det på matchen igenom. Sex mål framåt, och fina individuella prestationer i såväl försvar, mittfält som anfall bådar gott framöver, men framför allt har vi ett spel över hela planen där vi jobbar för varandra. Det är det gemensamma som leder till framgångar.

Tillbaka