Hem

Matchfakta

Utveckling B Torsås, match 9
Torshammar, 12 augusti 2018
Publik: -

Torsås/Norra Tång B - BAIF B 0-4 (0-1)
Mål:
0-1 (min 18)
Omar Ebrahim (Måns Nilsson)

0-2 (min 62)
William Olsson (Måns Nilsson)

0-3 (min 86)
Omar Ebrahim (Adam Johansson)

0-4 (min 88)
Måns Nilsson (Willy Nilsson)

Varning:
Willy Nilsson

Utvisning:
-

Torsås/Norra Tång B - BAIF B 0-4 (0-1)

Skriv ut


Adam Johansson
Nils Löfquist
Anton Niklasson
Kim Johansson
Malte Johansson
Måns Nilsson
William Olsson
Victor Bertilsson
Hannes Löfquist
Omar Ebrahim
Carlos Perez-Segovia
Avbytare: Robert Karlsson, Linus Gunnarsson-P, Esagh Ali Mohammadi, Willy Nilsson

Matchsammanfattning

Säker seger på Torshammar
B-laget tog sin andra raka 4–0-seger i söndagens bortamatch mot Torsås/Norra Tång. Vi skulle pressa högt och lyfta upp laget, men därav blev intet, och vi fick långa avstånd i laget redan från början. Torsås/NT tryckte på och fick en rad chanser, framför allt med inspel från vänsterkanten, och vi lyckades inte stänga motståndarna centralt framför Adam i målet. Som tur var för oss var avsluten dåliga och det som kom på mål tog Adam hand om.

Våra chanser i första halvlek var lätträknade, men ibland räcker det med en eller ett par för att ta ledningen. Måns hittade fram till Omar bakom motståndarnas backlinje, och när målvakten kom ut så skottlobbade han in bollen över honom. Snyggt och effektivt.

I andra halvlek blev det betydligt lugnare för Adam och vi fick fler chanser. Mittbackarna i Torsås/NT fick jobba felvända i jobbiga löpningar när Omar och Willy ständigt hotade i djupled. Det skapades ytor som William kunde komma fram i och från snäv vinkel från kortsidan hamnade hans inspel i mål. Efter vårt två-noll-mål försökte Torsås/NT trycka på, men kom egentligen inte till några farliga chanser förutom den straff som sköts över målet.

I slutet av matchen skickade Adam upp en lång boll som gick fram till Omar, som inte gjorde något misstag. För andra matchen i rad gör Adam assist från målvaktspositionen. Målgörandet var dock inte slut med det, utan från Willys inkast tog Måns hand om bollen och på egen hand tog han sig fram i läge vid straffområdeslinjen där han "flippade" bollen över en försvarare och avslutade snyggt på volley.

Tillbaka