Hem

Matchfakta

Utveckling B Torsås, match 8
Hagaborg, 5 augusti 2018
Publik: -

BAIF B - Vissefjärda GIFB 4-0 (1-0)
Mål:
1-0 (min 11)
Mustafa Al Khaled (Måns Nilsson)

2-0 (min 51)
Alexander Eriksson (Willy Nilsson)

3-0 (min 63)
Olliver Sjöstrand (Adam Johansson)

4-0 (min 82)
Omar Ebrahim (Olliver Sjöstrand)

Varning:
-

Utvisning:
-

BAIF B - Vissefjärda GIFB 4-0 (1-0)

Skriv ut


Adam Johansson
Willy Nilsson
Anton Niklasson
Viktor Martinsson
Malte Johansson
Mustafa Al Khaled
Måns Nilsson
Linus Gunnarsson-P
Victor Bertilsson
Omar Ebrahim
Olliver Sjöstrand
Avbytare: Tim Johansson, Hannes Löfquist, Hamza Mohammed, Alexander Eriksson,
Hampus Brolin

Matchsammanfattning

Unga målgörare i vinst mot Vissefjärda
Det blev en skön seger i upptakten till höstsäsongen, 4–0 hemma mot Vissefjärda GIF. I första halvlek tryckte motståndarna på mot vårt kompakta försvar, men hade svårt att komma till klara målchanser. Istället kontrade vi och kom fram bra bakom deras backlinje vid ett flertal tillfällen och vi borde nog ha gjort fler mål i första halvlek. Men när Måns passade till Mustafa och han fick göra sitt första mål i den röda tröjan redan i den 11:e minuten, så räckte det gott.

Andra halvlek var inte gammal innan matchens delikatess utfördes med stor skicklighet. Willy slog ett inlägg från vänsterkanten som Alexander (född -04) dämpade på bröstet och sköt på volley otagbart för målvakten. Efter två-noll-målet ägde vi matchen och visade prov på snabbt kortpassningsspel där motståndarna inte hann med. Vi radade upp målchanser och gjorde ytterligare två mål.

Ollivers mål kom till efter en lång utspark från Adam, där Olliver vann bollen i kamp med en mittback och säkert placerade den bakom målvakten. Därefter assisterade Olliver till planens snabbaste spelare, Omar, som lättade in bollen i det vänstra krysset.

Adam gjorde sin fjärde match som målvakt och höll återigen nollan. Victor Bertilsson gjorde comeback efter en fyra år lång paus.

Tillbaka